Akció!

MUMS2 Serie 2 robotgép 900W

73.900 Ft 59.900 Ft

Konyhai robotgép  MUM Serie | 2,   900 W,  Fekete/ Ezüst   MUMS2VM00

A legkompaktabb konyhai gépünk, amely sokoldalúan használható.

  • Erőteljes 900 wattos Bosch motor: ideális a gyors sütéshez és főzéshez, könnyű feldolgozáshoz, még nehéz tésztákhoz is.
  • Nagyméretű, 3,8 literes nemesacél tál: különleges belső formával a tészták optimális elkészítéséhez. (legfeljebb 2,4 kg torta keverék vagy 1,7 kg élesztős tészta)
  • 3D PlanetaryMixing: az összetevők gyors és tökéletes összekeverésére.
  • 7 sebességfokozat: minden feladatra ideális beállítás a 7 sebességfokozat és az impulzusfunkció segítségével.
  • Parkolóállás: kényelmes kezelhetőség a keverőszárak automatikus parkolóhelyzetének köszönhetően a keverőál tál hátsó oldalán.
  • Videó a dagasztószár behelyezéséről.
  • Videó a habverő behelyezéséről.
  • Magyar nyelvű használati utasítás

Csak 1 maradt készleten

Leírás

A MUMS2 robotgép szett tartalmaz egy fekete / ezüst színű MUMS2 típusú robotgépet, egy  3,8 literes nemesacél tálat, hozzá tartozó átlátszó tálfedelet, egy dagasztó szárat, egy keverő szárat, és egy habverő szárat.

Erőteljes Bosch motor :

Még a nehéz tésztákat is meggyúrja az erőteljes motorral.:

Élvezze a tökéletes sütési eredményeket a kezdetektől fogva. Az erőteljes motor segítségével nagy mennyiségű alapanyagot készíthet elő – könnyedén és gyorsan. Nincs várakozás, nincs átdolgozás, nincsenek kompromisszumok.

3.8 l keverőtál:

Nagy tál a tészták optimális elkészítéséhez.

Az ideális tálat csak a mérete alapján nem tudja megmondani. A legjobb eredmény elérése érdekében a tál belső alakja és az eszközök egymáshoz igazodására is szükség van. A kiváló minőségű 3,8 literes nemesacél tál kis mennyiségek, valamint akár 2,4 kg süteménykeverék és 1,7 kg élesztős tészta könnyű feldolgozására alkalmas.

3D PlanetaryMixing:

Tökéletes eredmény a 3D bolygómozgásnak köszönhetően

A tökéletes eredmény érdekében az összetevőket alaposan össze kell keverni. A 3D PlanetaryMixing azt jelenti, hogy a keverőszárak úgy mozognak, ahogy a bolygók keringenek a nap körül.  Így elérik a tál oldalát, alját és közepét is, tökéletesen összekeverve a hozzávalókat.

7 sebesség fokozat:

Egyszerű kezelés 7 sebességfokozattal

Minden tartozékhoz más és más motorsebességre van szükség.   A 7 sebességfokozatnak köszönhetően az ételeket gyorsan, könnyen és  precízen lehet elkészíteni. Nagyobb sebességre van szüksége, vagy össze kell kevernie néhány összetevőt? Kapcsoljon az impulzusfokozatra, és már kész is van.

Parkolóállás:

Kényelmes kezelhetőség az automatikus parkolóhelyzetnek köszönhetően

Ne hagyja, hogy a hozzávalók adagolásának munkaigényes folyamata elvegye a kedvét a sütéstől. Az automatikus parkolóhelyzetnek  köszönhetően a keverőszárak a gépleállításakor tál hátsó részéhez állnak be. Ez megkönnyíti az alapanyagok  hozzáadását.

Professzionális keverőszárak:

Professzionális keverőszárak a konyhai ötletek megvalósításához

A kreatív sütés-főzési ötletekhez speciális eszközökre van szükség. A professzionális keverőszárkészlet készlet biztosítja a tökéletes végeredményt és az egyszerű kezelhetőséget: krémkeverőszár szilikonperemmel, állítható magasságú habverő, dagasztószár fogaskerékvédővel. Minden tartozék mosogatógépben mosható.

Alkatrész utánpótlás, és tartozék rendelés:

Professzionális alkatrészutánpótlás, és feltétek utánrendelése:

MUM Serie 2 robotgép alkatrészei, és tartozékai:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MUMS2 Serie 2 robotgép 900W” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Termék értesítés Értesítést kérek a termék beérkezéséről:
Email Az email címét nem használjuk másra, csak az adott termékkel kapcsolatos beérkezésre...