Bosch MUM robotgépek javítása:


A webshopunkban minden típusú Bosch robotgéphez találnak kiegészítőket és alkatrészeket. Most viszont egy olyan újdonsággal állnánk elő, hogy az elromlott MUM robotgépüket meg is javítjuk. A vásásrói visszajelzéseből azt vettük észre hogy igen nagy igény lenne erre a szolgáltatásra. Találkozunk időnként azzal az igénnyel hogy segítsünk a javításban esetleg mi javítsuk meg a gépet. Segíteni sokszor tudunk, de a javítást csak bizonyos robotgépet esetében vállaljuk. Listába gyűjtöttük (LInk….) az általunk jól ismert robotgépeket, amelyeket szakembereink jól ismernek kívülről és belülről és javítanak. Szerelőink évek óta javítanak Bosch, Siemens és Neff háztartási gépeket.  A szerelő műhelyben a dolgozók is a webshop raktárából dolgoznak, így szinte minden alkatrész a rendelkezésükre áll. Ha mégsem, akkor a német Bosch raktárról szinte bármilyen eredeti alkatrészt be tudnak rendelni. Minden esetben gyári alkatrészekkel és gyári szerviz leírásokkal felvértezve kezdik meg a javítást. Mivel ezek univerzális robotgépek (többféle feltét meghajtására alkalmasak) ezért ezeknek az elektronika cseréje, a gép szét és összerakása is szaktudást és türelmet igényel. A gépek sokféle kihajtása és sokféle funkciója eltérő fordulatszámot és eltérő forgatónyomatékot igényel. Rengeteg felé tartozék miatt már az alapvető gép és tartozék ismerete is komoly felkészültséget igényel. A tartozékok szét és összeszerelése pedig már szintén szerviz feladat. Igy rendelkezünk  tartozékokhoz való szinte minden alkatrésszel hogy a szakembereink a tartozékokat is gyári minőségben tudják javítani.

Szakemberünk minden javítás után 10-15perc járatással próbálja ki a gépet, hogy az esetlegesen nem azonnal jelentkező hibára is fény derüljön.

A javítás menete:

Az elromlott MUM robotgépét alaposan becsomagolja. A robotgepjavitas@gmail.com e-mail címre írja meg néhány mondatban, hogy mi a robotgépének a hibája.(A szerelők elérésének biztos módja a fent megadott emailra az üzenetküldés, telefonon nem elérhetőek a szerelő kollégák, ezért kérjük robotgépjavítási műszaki kérdésekben ezt az emailt használják, mert telefonon és egyéb emailcímen a kollégák nem tudnak javítással kapcsolatos műszaki kérdésekre válaszolni)

Termék értesítés Értesítést kérek a termék beérkezéséről:
Email Az email címét nem használjuk másra, csak az adott termékkel kapcsolatos beérkezésre...