Szállítási Feltételek

FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A termékekre vonatkozóan megjelenített áraink az aktuális, érvényben lévő és bruttó árak, az aktuális mértékű Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

 

 1. A kiválasztott és megrendelt áru a rendelési visszaigazolásban szereplő, Vevő által a megrendelésben megadott szállítási címre kerül kiszállításra. A megrendelt árut az Eladó: futárszolgálat,  igénybe vételével juttatja el Vevő részére.
  • GLS Futárral Házhozszállítással, utánvéttel: 1800ft
  • GLS CSomagpontra küldés esetén 990ft
 2. Eladó a megrendelt termékeket igény esetén az ország egész területére kiszállíttatja a Vevőhöz.
 3. A megrendelési adatlap „megjegyzés a rendeléshez” rovatában Vevő kéréseket fogalmazhat meg a megrendelés teljesítésével kapcsolatban, amelyeket Eladó a lehetőség szerint legnagyobb mértékben figyelembe venni köteles. A várható kézbesítési napon Vevőnek lehetővé kell tennie a megrendelt termék átadását.
 4. Mindig tudja, hogy melyik órában érkezik a csomagja.(DPD futár esetén)

  Nem kell egész nap csomagjára várnia, mert mi megadjuk azt a 1 órás időablakot, amikor futárunk kézbesíti a küldeményét. (DPD szolgáltatás)

   

  • A küldemény felvétele napján a címzettet emailben ( a rendeléskor  megadott email címen)  értesítjük a csomagja felvételéről, az utánvét összegéről és a másnapi kiszállításról.
  • A címzettnek válaszüzenetben lehetősége van a kiszállítási dátum módosítására, amennyiben a következő nap nem felel meg neki.
  • A küldemény kiszállításának napján a címzettnek a reggeli órákban újabb emailt küldünk, amelyben a küldeményének a pontos kiszállításáról értesítjük,(Itt még módositható: Nyomkövetés, címmódosítás, átütemezés) így megtudja, hogy mely 1 órás időablakban számíthat a futárunk érkezésére.

  Előnyök:

  • Az új időpont megadásával  pontosan akkor kapja meg a csomagot, amikor a legalkalmasabb.
  • Nem kell egész nap várni a csomagra.
  • Az ügyfelet értesítjük a csomag érkezéséről, és az esetleges utánvét összegről.
  • Lehetőség van a szállítás időpontjának átütemezésére.
 5. Vevő köteles az általa leadott megrendelésben megjelölt címre kiszállíttatott termékeket átvenni, és a vételárat – mely a termék postaköltségét is tartalmazza – a csomag átvételekor a futárszolgálatnak megfizetni. A Vevő hibájából szükségessé váló újabb házhozszállítás költségei Vevőt terhelik.

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy Eladó köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a további teendők egyeztetése érdekében.

Megrendelés esetén az árakhoz kapcsolódó szállítási költségek az Eladó által küldött visszaigazolásban feltüntetésre kerülnek.

 1. A termékek megvásárlásához az alábbi fizetési és szállítási lehetőségek állnak rendelkezésére:

GLS Futár( utánvétel):        1800Ft/ csomag

GLS csomagpontra küldés esetén                  990ft/csomag

GLS Csomagpont kereső 

Bank információk:

V.A. Elektro Boys Kft.

Cégjegyzékszám:02-09-068917

Adószám: 13110563-2-02

Bank: Bóly és Vidéke Tksz.  50100019-12004441

(Bosch Márkaszervíz, Bosch szervíz, Bosch alkatrészek)

Bóly Hősök tere 13/c , 7754

Tel.: 06 69 369 289

e-mail: elektroboys@boly.hu

Ügyvezető: Vörösváczki Attila

 

 

 

 

Termék értesítés Értesítést kérek a termék beérkezéséről:
Email Az email címét nem használjuk másra, csak az adott termékkel kapcsolatos beérkezésre...